La gastronomia és fonamental per a l'ésser humà, no sols per que ve a omplir una part important de la nostra vida, sinó perquè es bàsica per a per una part per a la nostra salut, ja que el que mengem és allò que després es repartirà pel interior del nostre cos i ens ajudarà a estar millor, a cobrir necessitats vitamíniques i sobre tot a menejar com cal eixa màquina tan complicada que és el cos humà.
Però també perquè la astronomia potser un gran plaer, una forma de disfrutar d'una de les coses més importants que ens dona la vida: el gust. Menjar allò que a u més li agrada amb la companyia de les persones estimades és un moment sublim que a tothom li agrada repetir.
I la gastronomia és també una forma de mestissatge entre cultures i d'apropar altres llocs, perquè cada espai te una forma distinta d'entendre el menjar i els aliments que ens dona la mare natura.Uns utilitzen més la carn, altres el peix, mentre que també estan els que prefereixen basar la seua alimentació en les verdures, la fruita i tots els vegetals que hi podem disposar.
Perquè la imaginació pot jugar un paper molt important a l'hora de disfrutar de la bona taula.Les sensacions que ens donen els plats ben preparats ens pot ajudar a gaudir-los millor. Sempre tenint com a referència la cuina tradicional d'arrel, però sense oblidar la moderna o d'autor en la que també ens podem veure's reflexos.
No hay comentarios:
Publicar un comentario